Babysalmesang

Babysalmesangsholdet mødes i Sct. Peders Kirke og synger og danser til kendte salmer og børnesange i 35 - 40 minutter. Det er hyggeligt og skægt og kan være en stor inspiration til en lille hyggestund med dit barn derhjemme. Derudover lærer I kirken at kende og bliver fortrolige med den. Der er en stor akustik og "højt til loftet," men børnene lærer hurtigt at nyde det, lytte og selv lave lyde.

Der kræves ingen forudsætninger for at være med, det handler blot om, at I kan få nogle ideer til, hvordan børn og forældre kan lege musikalske lege med hinanden.

Forældre kan måske godt være lidt forbeholdne overfor det at skulle sidde og synge sammen med andre, men selv den flotteste stemme i verden kan ikke udkonkurrere forældrenes. Babyer elsker det, de er fortrolige med, og det smukkeste i verden er fars og mors stemme.

Dit barn skal være mellem ca. 2-7 måneder ved kursets start, tempoet er nemlig tilpasset de mindstes behov.

Organist Brian Stenger Poulsen arrangerer kurser af 8 ganges varighed. Brian er uddannet musikpædagog og sanger fra musikkonservatoriet i Århus og er selv far til to børn.

Næste hold begynder onsdag d. 19. februar 2020 kl. 10.00 i kirken.

Kontakt organist Brian Stenger Poulsen for tilmelding og yderligere oplysninger på:b_stenger_poulsen@hotmail.com eller tlf. 2156 8240. Tilmelding nødvendig!