Aspirantkoret, Drenge- og Pigekoret og Ungdomskoret

Først er der Aspirantkoret, som består af børn fra 3. til 5. klassetrin. Lejlighedsvis medvirker det til børne- og familiegudstjenester.

Børnene, der synger her, har mulighed for senere at fortsætte i Sct. Peders Drenge- og Pigekor, hvor der er større øveaktivitet. Fast medvirker det ved en gudstjeneste om måneden.

Næste trin på korstigen er Sct. Peders Ungdomskor. Her er der fast øvetid på to timer om ugen, men ofte bliver det til mere, fordi koret deltager i en række aktiviteter, som kræver forberedelse. Det kan være koncerter, det kan være konkurrencer, og det kan være udlandsrejser.

I april 2012 deltog koret i en konkurrence i Polen og høstede da en 2. pris. Ved deltagelse i samme konkurrence i pinsen 2015, blev det til en 1. pris.

- praktiske informationer

Er du en dreng eller pige, der kan lide at synge og går i 3.-5. klasse, har du mulighed for at søge ind i Sct. Peders Aspirantkor.
Koret øver hver onsdag kl. 15.15-16.45. Koret medvirker lejlighedsvis ved gudstjenester i Sct. Peders Kirke og er samtidig et forberedelseskor til Drenge- og Pigekoret. Henvendelse om optagelse i Aspirantkoret hos Brian Stenger Poulsen på tlf. 2156 8240 eller e-mail: b_stenger_poulsen@hotmail.com

Er du kommet i 6. -9. klasse, har du mulighed for at søge ind i Sct. Peders Drenge- og Pigekor.
Koret øver hver onsdag kl. 15-17. Koret medvirker lejlighedsvis ved gudstjenester i Sct. Peders Kirke og er samtidig et forberedelseskor til Ungdomskoret.

Sct. Peders Ungdomskor har korprøve hver onsdag kl. 17.00-19.30. Henvendelse om optagelse i Ungdomskoret hos Brian Stenger Poulsen på tlf. 2156 8240 eller e-mail: b_stenger_poulsen@hotmail.com