Du er her: 

Koncertkor

Kirkens voksenkor er Sct. Peders Koncertkor som spænder aldermæssigt fra 18 - 80 årSct. Peders koncertkor består af 25 – 30 dygtige og dedikerede sangere, som alle brænder for at udøve vokalmusik på et højt musikalsk niveau. Koret er meget alsidige i valg af repertoire, men vores hjerteblod ligger i den nyere nordiske kormusik. Det ses af vore cd indspilninger og vore koncertprogrammer, hvor f.eks. komponister som Knut Nystedt, Vagn Holmboe, Niels la Cour, John Høybye og andre nordiske komponister ofte er repræsenteret.

Koret har gennem årene givet talrige koncerter i ind- og udland, optrådt i radio og tv, bl.a. flere omgange med “før søndagen” udsendelser og har sammen med orkestre opført en række større værker. Særligt, naturligvis, har koret samarbejdet med Randers Kammerorkester.

Sct. Peders Koncertkor har egen hjemmeside og du kan finde supplerende informationerne på koncertkor.dk


Nyt fra Koncertkoret

Sct. Peders Koncertkor siger farvel til deres dirigent.
Koncertkoret er et frivilligt voksenkor ved Sct. Peders Kirke og søndag den 16. august synger koret sommerkoncert i kirken.
Denne koncert er korets sidste koncert i kirken med Brian Stenger Poulsen som dirigent.
Brian har de sidste 5 år været dirigent for koncertkoret, som han overtog efter Karsten Blond. Ny drager Brian til Aarhus Domkirke, hvor han bliver leder af Skt. Clemens Drengekor.
Kom og nyd resultatet af 5 års samarbejde mellem kor og dirigent ved denne "farvel koncert".
Se mere under "koncerter" på hjemmesiden.